Snel zoeken naar vakantiehuizen

Namur

You need to upgrade your Flash Player

Vakantiehuis Namur

Liernieux - Bn13247

Eenv. ingericht huisje in Liennes dal. Steile trap naar 1e verd. Douche in keuken. Vis-en wandelmog. in beschermd natuurgebied. Te bez: Vielsalm, Baraque de Fraiture, etc.

  • Aanbieder:

Lierneux - Bn39227

Net ingericht app. op de 1e etage boven de garage van de eigenaar. Aparte woonkamer en woonkeuken met 2-pers. slaapbank (140x200m). Max. 1 klein huisdier toegest. Te bez.: Vielsalm, Stavelot, Baraque de Fraiture.

  • Aanbieder:

Butgenbach - Bn70511

In het dorpje Weywertz gel. app. op de 1e verd. met eigen entree, ruime keuken en grote gemeenschappelijke tuin. Fietsen kunnen gestald worden. Manege op 7 km. Golfbaan in St. Vith. Langlaufloipe op 500m. Buren: BAR069 + BAR078. Gem. tuin.

  • Aanbieder:

Butgenbach - Bn70239

Ruim app. met eigen entree gel. op tuinniveau in het dorpje Weywertz. 1 hond op aanvraag toegest. Evt. extra slaapbank in woonkeuken. Roken niet toegest. Overdekt zwembad 3 km.

  • Aanbieder:

Manderfeld - Bn13214

Gel. in de Eifel verzorgd app. op de begane grond. Slaapbank woonkamer (2.00x1.20). Gemeenschappelijke hal met eigenaar. Kronenburgmeer op 8 km. Grote tuin met schommel. Tennisbaan op aanvraag (tegen betaling). Te bez. Monschau en Luxemburg.

  • Aanbieder:

Büllingen - Bn31444

Zeer verzorgd app. op de 1e verd., gezamenlijke hal en omheinde tuin. In badkamer elect. verw. Openl. zwembad op 23 km. Kinderstoel-en bed op aanvr., TV op aanvraag (Euro 2,50 p.d). 6 pers. op aanvraag.

  • Aanbieder:

Kettenis-eupen - Bn31445

App. verdeelt over de beg. grond en 1e verd. Eigen entree en gez. grote tuin met vijver. Gel. in de buurt van bos, de Hoge Venen, Aachen, Maastricht en Monschau. S1: 2p. bed (1.40m).

  • Aanbieder:

Bütgenbach - Bn39223

Verzorgd en ruim app. in rustige omgeving, op de 1e en 2e etage. Gemeensch. hal met de eigenaar. Handdoeken incl. Op ca. 5 min. loopafst van centrum. 13km van Malmedy. Meer Bütgenbach nabij.

  • Aanbieder:

Virton - Bn51089

Deze familiebungalows zijn gelegen op een recreatiepark in het hart van de Gaumestreek, ook wel de Belgische Provence genoemd. De bungalows liggen grotendeels op de zuidhelling. Het park is een aanrader voor sportliefhebbers. In de zomer kunt u waterfietsen op het meer (zwemmen niet mogelijk). Uitgebreid animatieprogramma in juli en augustus. Sommige bungalows zijn met een trap bereikbaar. Het rec....

  • Aanbieder:

Ciney - Bn13267

Bungalow met paletkachel, waarvan BG onlangs gerenoveerd is. Gezamenlijke tuin met vijver en uitzicht over het achtergelegen landschap. Massagedouche.

  • Aanbieder:

Copyright © vakantiehuizenbelgie.org